nyheter

nyheter

Mangel på ladere

ladere 1

Det skal alltid være enkelt å drive bilen din, enten du fyller den med elektroner eller bensin.Hvis det er en elbil, bør du kunne sveipe et kredittkort, koble til kabelen og kjøretøyet ditt vil bare … lade.Og det fungerer faktisk på den måten en anstendig del av tiden.

 

Dessverre ikke alltid.Det er inkompatible laderdesign, forskjellige ladehastigheter og akronym overbelastning.(Er det en CCS eller NACS? Hvorfor finner jeg ikke CHAdeMO når jeg trenger det og hvorfor staves det slik?) Det finnes hurtigladere som ikke alltid er veldig raske – men det er ikke alltid laderens feil.Dessuten, hvordan betaler jeg for dette?Hvor er en lader, forresten?

Mange problemer blir løst og mye meningsløs forvirring blir utryddet etter hvert som bransjen utvides og blir enige om standarder.Men andre forskjeller kommer bare med teknologien og vil sannsynligvis alltid være slik.

til tross for at flere og flere elbilladere er tilgjengelige, blir elbileiere faktisk mindre fornøyde med offentlig lading.Når det gjelder forbrukertilfredshet, er elbillading i et veldig dårlig bedriftsselskap.

Offentlig EV-lading er spesielt komplisert.For det første er det for tiden forskjellige ladertyper.Har du en Tesla eller noe annet?De fleste store bilprodusenter har sagt at de vil bytte til Teslas NACS, eller North American Charging System-format om noen år, men det har ikke skjedd ennå.Heldigvis har de fleste av disse ikke-Tesla-bilprodusentene alle en type ladeport kalt Combined Charging System eller CCS.

16A 32A RFID-kort EV Wallbox-lader med IEC 62196-2 ladeuttak


Innleggstid: 17. november 2023